Producători

UMAREX

Newsletter


COMANDA MINIMA ESTE DE 50 LEI( TVA INCLUS ), FARA COSTUL TRANSPORTULUI.

Modalitati de achizitionare 


1. Comanda online

Comenzile online pot fi efectuate in orice moment, dar vor fi procesate si expediate in cadrul programului nostru de lucru.

Alegerea produselor:
Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul "Adauga in Cos", pentru a-l adauga in lista de cumparaturi.
Cosul de cumparaturi
In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea de a revedea lista produselor,de a actualiza cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau de a renunta la unul sau mai multe produse.
Trimiterea comenzii
Trimiterea comenzii se poate face de catre vizitatori si de catre utilizatorii inregistrati si care s-au autentificat. 
Pentru a comanda produsele alese, continuati cu "Plasare comanda"
Date facturare
In pagina urmatoare vi se va solicita sa selectati datele ce for fi utilizate pentru facturare. Aveti posibilitatea sa alegeti intre facturare ca persoana fizica sau juridica (in baza datelor declarate la inregistrare) sau o alta alegere, fiind necesar sa introduceti datele ce vor fi trecute pe factura. Odata incheiata operatia, treceti la pasul urmator.


Nu uitati sa adaugati un numar de telefon valabil, pentru confirmarea comenzii. Este posibil ca un consultant al firmei noastre sau un agent al firmei de curierat sa va contacteze telefonic.
Date livrare
In urmatoarea pagina care se deschide va trebui sa selectati datele privind livrarea produselor. Aveti de ales intre datele de livrare declarate la inregistrare sau puteti alege expedierea comenzii la o alta adresa, caz in care trebuie sa completati datele necesare. Odata incheiata operatia, treceti la pasul urmator.
Validarea comenzii
Ultimul pas in definitivarea comenzii este verificarea datelor de facturare si a celor privind expedierea comenzii. In cazul in care s-a strecurat o eroare in procesul de comanda, acum o puteti corecta. Pentru aceasta este necesar sa dati click pe butonul "modifica" din dreptul datelor pe care doriti sa le corectati (fie cele privitoare la facturare sau a celor privitoare la livrare).
Daca datele sunt corecte, apasati butonul "Confirma Comanda"

ATENTIE !
La inregistrare este obligatorie completarea campului aferent CNP (Cod Numeric Personal din Cartea de Identitate). CNP este necesar pentru facturare si pentru validarea varstei dvs. Prin lipsa existentei CNP-ului, comanda dvs. poate fi anulata.
Comenzile venite din partea utilizatorilor a caror conturi contin date incomplete sau numere de telefon nevalide, vor fi anulate.

Folosirea de bile metalice pentru replicile de airsoft este strict interzisa si ilegala si implica, anularea garantei !

2. Comanda telefonica
Comenzile telefonice se pot efectua doar in cursul programului nostru de lucru, sunand la:

0724.958.986 VODAFONE

Programul nostru de lucru:

Luni - Vineri: 10.00 -18.00
Sambata: 10.00 -16.00
Duminica: INCHIS

E-mail: contact@airsoft-tactic.ro / florkleid@gmail.com